Întrebări frecvente

Intrebari despre produse si comenzi

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus dreapta a site-ului. Apasati pe butonul cu lupa si Introduceti denumirea produsului cautat, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

Da, www.babycezi.ro onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda , selectand ca mod de facturare “persoana juridica”.

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recuperare parola , disponibila in pagina Acces cont. sau in meniul din partea de sus a site-ului.

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Detalii Cont, disponibila in sectiunea Contul meu.

Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Istoric comenzi.

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Comenzi din Contul Meu.

Pentru a returna un produs achizitionat de pe site-ul nostru, trebuie sa completati o cerere de retur din sectionea Contul Meu / Comenzi / Retur Produse.Termenul de returnare conform legislatiei in vigoare este de 14 zile. Pentru mai multe detalii va rugam accesati sectiunea Transport & Retururi

Intrebari generale

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site.

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau sa ne trimiteti un email la adresa contact@babycezi.ro

Cos (0)

Coș